Filmek szerkesztése

A videoklipek kivágása a filmekben vagy a sorozatokban egyszerű, és három különböző módot mutatok be. A Windows Movie Maker elindítása után húzza a vágni kívánt klipet a jobb oldali idővonal panelre. Most megvághatja a videoklipet.


A videó szerkesztéshez használja az eszközt a szerkesztés lapon, majd a vágási lehetőségeivel manipulálhatja és szerkesztheti a felvételt, hogy a film pontosan úgy nézzen ki, ahogyan szeretné. Ennek egyik legegyszerűbb módja a vágóeszköz használata.


Ezzel az eszközzel leborotválhatja a felvételek elejétől vagy végétől kezdődően a részeket, így csak a szükséges videódarabok állnak rendelkezésére. Ne feledje, hogy a felvételek vágásakor az eredeti fájl egyáltalán nem módosul, így ha végül nem tetszik, ami maradt, újra importálhatja a fájlt, és a nulláról kezdheti a teljes fájllal.


A kivágás pontos időpontjának megadásával beállíthatja a kezdő- és végpont kezdő- és végpontját. Ilyen volt A sebhelyesarcú című film is. Vagy megtekintheti a videoklip előnézetét, majd az Előnézet mező alatti vágási csúszkát húzva meghatározhatja a vágás időtartamát, majd kattintson a Kezdőpont beállítása lehetőségre az új kezdőpont beállításához, és a Végpont beállítása lehetőségre a végpont beállításához.


Miután megkapta a vágott kezdő- és végpontot, kattintson a jobb felső sarokban található Vágás mentése gombra a vágott videó új klipként való mentéséhez. És a vágott videoklip automatikusan betöltődik az idővonalon. Most már mentheti az újonnan vágott videót a számítógépére, vagy feltöltheti a film mentése lehetőségre kattintva a kezdőlapon.

Megjegyzések